fbpx

Platformă de știri și opinii

Senatorul Titus Corlățean le cere guvernanților să salveze COS Târgoviște

in Actualitate/Politică by
Banner

Titus Corlățean, senator PSD de Dâmbovița, într-o interpelare adresată lui Florin Cîțu, prim-ministrul României, și lui Claudiu Năsui, ministru al Economiei, a cerut actualei guvernări să acționeze de urgență în cazul Combinatului de Oțeluri Speciale de la Târgoviște.

Social-democratul Titus Corlățean a solicitat ministrului Economiei să semneze avizul pentru procedura care ar permite statului să preia activele COS Târgoviște, relansarea producției de oțeluri speciale de la Târgoviște fiind esențială pentru economia întregii țări.

“Am cerut Guvernanților să nu mai amâne luarea deciziei de salvare a Combinatului de Oțeluri Speciale Târgoviște! Este nevoie ca ministrul Economiei, Claudiu Năsui, să semneze avizul pentru procedura de dare în plată, care să permită Statului să preia activele funcționale ale combinatului în contul datoriilor bugetare și, astfel, să poată fi relansată producția de oțeluri speciale la Târgoviște și să fie salvate locurile de muncă! Citiți interpelarea adresată Primului ministru și ministrului Economiei!”, a scris senatorul Titus Corlățean pe pagina sa de Facebook.

Sursa: Facebook Titus Corlățean 

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top