fbpx

Platformă de știri și opinii

Dâmbovița – Amenzi de 17.000 de lei, pentru neportul măștii, doar în ultimele 48 de ore

in Actualitate by
Banner

Pentru prevenirea și combaterea infectării cu noul coronavirus, la nivelul județului Dâmbovița, IPJ Dâmbovița a intensificat acțiunile în zonele unde se formează aglomerări de persoane, centre comerciale, piețe și mijloace de transport în comun. Scopul acțiunilor desfășurate este de a verifica modul în care se respectă măsurile de protecție sanitară, pentru a proteja sănătatea cetățenilor.

În urma activităților desfășurate, în ultimele 2 zile, la nivelul județului Dâmbovița, echipele mixte de control au verificat 275 de societăți comerciale. Totodată, au fost aplicate 212 sancțiuni contravenționale, pentru neportul măștii, conform prevederilor Legii nr. 55/2020, în valoare de 17.000 de lei.

În cadrul acțiunii au fost verificate 625 de mijloace de transport, 234 fiind mijloace destinate transportului în comun, au mai precizat reprezentanții IPJ Dâmbovița.

Polițiștii dâmbovițeni recomandă cetățenilor să respecte în continuare măsurile impuse în actualul context, amintind totodată faptul că evenimentele de tipul nunți, botezuri, mese festive sunt interzise!

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top