fbpx

Platformă de știri și opinii

DJ 713 a fost închis circulației rutiere, din cauza unei avalanșe

in Actualitate/Utile by
Banner

DJ 713, artera ce asigura accesul în zona montană din Bucegi (la granița dintre județele Prahova și Dâmbovița) a fost închis circulației rutiere, au anunțat polițiștii dâmbovițeni. Decizia a fost luata ca urmare a faptului că în zonă s-a produs o avalanșă, ce a acoperit drumul cu o mare cantitate de zăpadă (în zona Dichiu).

29 ianuarie 2021-Sursa-IPJ Dâmbovița

Începând de astăzi, 29 ianuarie a.c., ora 10.30, DJ 713, pe sectorul de drum DN 71-Cabana Cuibul Dorului-Șaua Dichiului- Cabana Piatra Arsă, este închis circulației publice, pe o perioada nedeterminată, din cauza unei avalanșe. În zonă intervin mai multe utilaje, pentru înlăturarea zăpezii și pentru deblocarea părții carosabile, urmând ca traficul rutiere să fie reluat, imediat ce situația va permite.

Polițiștii atrag atenția conducătorilor auto cu privire la faptul că nu le este permisă circulația pe sectoarele de drum cu accesul interzis, iar conform OUG 195/2002, privind circulația pe drumurile publice, fapta constituie contravenție și se sancționează cu amendă prevăzută în clasa I de sancțiuni (2 sau 3 puncte amendă) și 2 puncte penalizare.”

Au precizat polițistii de la IPJ Dâmbovița.

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top