fbpx

Platformă de știri și opinii

Hermannstadt-Chindia 1-1 (1-0). Dâmbovițenii rămân pe loc de play-off

in Sport by
Banner

Hermannstadt și Chindia s-au întâlnit, la Mediaș, într-o partidă contând pentru etapa a 19-a a Ligii I de fotbal. La capătul unui meci în care și-au împărțit perioadele de dominare, cele două echipele și-au împărțit punctele (scor final 1-1). Rezultatul îi ajută pe târgovișteni să se mențină în play-off (locul VI, în campionat).

Echipele trimise în teren:

Hermannstadt: Cristiano – Măţel, Stoica, Matricardi, Opruţ – Addae, Romario Pires, Dâlbea – Sîntean – Mayoral, Karanovic

Antrenor: Liviu Ciobotariu

Chindia: Aioani – Dinu, Iacob, Piţian, Căpuşă – M. Costea, Dumitraşcu, Raţă, Neguţ – D. Popa, Berisha

Antrenor: Emil Săndoi

În prima repriză gazdele din Sibiu au dominat, totuși steril, fără a își crea mari ocazii de poartă, în vreme ce Chindia a părut o echipa fără determinare. Pe fondul unui joc anost, Karanovic a reușit să marcheze, reluînd cu capul , o minge centrată în careul târgoviștenilor (min.18 scor 1-0 Hermannstadt). Acesta a fost și scorul pauzei.

La reluare, de la cabine a ieșit o alta echipa a Chindiei ce, pe fondul unui presing agresiv, a reușit să aducă egalitatea pe tabela de marcaj. În minutul 49, târgoviștenii egalează în urma loviturii lui Tiberiu Căpușă, care s-a bătut de unul singur cu apărarea gazdelor. Este primul gol în Liga 1 pentru Căpușă, jucător împrumutat de la Viitorul Constanța.

Clasament Liga I

În ciuda unei presiuni constante târgoviștenii nu au reușit să mai marcheze până la final, în vreme ce gazdele au părut incapabile să mai pună în pericol poarta lui Aioani. S-a încheiat 1-1, rezultat cu care trupa lui Emil Săndoi acumulează 28 de puncte și rămâne pe locul 6 în campionat.

Banner

Ultimele stiri din Sport

Go to Top