fbpx

Platformă de știri și opinii

Târgoviște (Dâmbovița Mall): Ce noroc! Portofel pierdut, plin cu bani, carduri și acte, restituit proprietarei, de Poliția Locală

in Actualitate by
Banner

O femeie, de 36 de ani, din Târgoviște, a avut mare noroc, după ce și-a pierdut portofelul plin cu bani , carduri și acte personale, în incinta complexului comercial Dâmbovița Mall din Târgoviște. Obiectul a fost găsit de reprezentanții mall-ului, ce l-au înmânat polițiștilor locali de la Târgoviște. Aceștia l-au returnat proprietarei, chiar înainte ca acesta să își fi dat seama că l-a pierdut.

“În seara zilei de 24.01.2021, Poliția Locală Târgoviște a fost sesizată telefonic de către serviciul de pază din cadrul MALL Dâmbovița, că în interiorul amplasamentului, a fost găsit un portofel, ce conține o sumă de bani, dar și documente bancare și de identitate aparținând unei persoane de sex feminin, domiciliată în Târgoviște.

Sursa foto articol-Poliția Locală Târgoviște

În urma verificărilor efectuate de către un echipaj al Poliției Locale Târgoviște, a fost identificată proprietara, numita C. D. E. în vârstă de 36 ani, din Târgoviște care, ajunsă deja la domiciliu, nici nu sesizase lipsa portofelului.

Astfel, s-au restituit proprietarei suma de 3.450 lei, cardurile bancare si toate documentele de identitate.”

Au anunțat cei de la Poliția Locală Târgoviște.

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top