fbpx

Platformă de știri și opinii

Ulmi (DN 71)- Coliziune violentă între o ambulanță și un autoturism. Două persoane transportate la spital

in Actualitate by
Banner

Un alt accident a avut loc în dimineața zilei de 25 ianuarie, pe DN 71, în județul Dâmbovița. Pe raza localității Ulmi a avut loc o coliziune între o ambulanță (aflată în misiune) și un autoturism. În urma impactului, doi bărbați, aflați în autoturism au fost accidentați grav și au fost transportați de urgență la spital.

Accidentul a avut la Ulmi, la orele dimineții, în momentul în care traficul de pe DN 71 era deosebit de aglomerat. Cele două mașini, ambulanța si autoturismul, erau conduse de doi bărbati, de 35 și respectiv de 38 de ani. Se pare că autoturismul nu a acordat prioritate de trecere ambulanței, ieșind din coloană, chiar în fața mașinii de ambulanță.

În urma impactului ambii ocupanți ai autoturismului, șoferul de 35 de ani și pasagerul de 26 de ani, au fost accidentați. Aceștia au fost transportati de urgență la spital, fiind preluati de alte ambulanțe (SAJ Dâmbovița) sosite la locul accidentului. Ambele mașini implicate în accident au fost serios avariate. Traficul s-a desfășurat cu dificultate în zona accidentului, câteva zeci de minute.

În cauză a fost deschis un dosar penal, pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă, fiind efectuate cercetări, la fața locului, pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor producerii accidentului, au precizat polițiștii de la IPJ Dâmbovița.

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top