fbpx

Platformă de știri și opinii

Raed Arafat: „Stăm mult mai bine decât majoritatea ţărilor europene”

in Actualitate/Sănătate by
Banner

Raed Arafat, Șeful Departamentului pentru Situații de Urgență (DSU), a afirmat că țara noastră se situează bine la capitolul vaccinare, în comparație cu alte țări europene.

„La acest moment singura frână este cantitatea vaccinului care se primeşte. Aici sunt aspectele de livrare pe care le ştiu colegii de la Comitetul de Vaccinare. Dacă ne comparăm cu alte ţări şi există site-uri care ne compară, nu e o chestie băgată de România să spunem că ne lăudăm. Stăm mult mai bine decât majoritatea ţărilor europene.

Eu zic că modul de organizare, faptul că s-a implicat Ministerul Apărării, faptul că s-a colaborat între noi toţi, Ministerul Apărării cu DSU, cu Ministerul Sănătăţii, faptul că au fost implicate resurse la nivel naţional, logistice, personal medical. A fost organizat din punctul meu de vedere, destul de eficient ca să putem vaccina mai mulţi.

Am ajuns pe zi să vaccinăm peste 30.000 de oameni. Toate ţările au probleme. Orice problemă care poate fi corectată, sunt covins că colegii o vor corecta, dar nu e nimeni care să poată să spună: e perfect la mine totul. Ideea este ce realizăm şi rezultatul nostru în acest moment, este un rezultat bun. Echipa de vaccinare şi-a făcut treaba, din punctul meu de vedere’‘, a declarat Raed Arafat, la Antena 3, conform știripesurse.

Sursa: știripesurse

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top