fbpx

Platformă de știri și opinii

Corneliu Ștefan: “Stațiunea Peștera-Padina este pe cale de a deveni realitate!”

in Actualitate/Administrație by
Banner

Pentru că a amintit încă de la începutul mandatului său de președinte al Consiliului Județean Dâmbovița despre necesitatea de a exploata potențialul turistic al județului nostru, Corneliu Ștefan vine cu vești noi și bune în materie de turism.

Președintele Corneliu Ștefan s-a întâlnit cu prorectorul Universității de Arhitectură și Urbanism “Ion Mincu” din București, Tiberiu Florescu, pentru a discuta despre Master Planul stațiunii Peștera-Padina și pentru a găsi împreună soluții favorabile unei dezvoltări optime. La întâlnire au participat și Valetin Calcan-președintele Asociației Turistice Peștera-Padina și Laurențiu Moraru-primarul comunei Moroeni.

“Stațiunea Peștera-Padina este un proiect foarte important pentru turismul dâmbovițean și național, iar o astfel de investiție trebuie tratată cu maximă atenție și seriozitate.

Tocmai de aceea, am avut o întâlnire de lucru la sediul Consiliului Judeţean Dâmboviţa cu șeful de proiect, prorectorul Universității de Arhitectură și Urbanism “Ion Mincu” – Tiberiu Florescu.

Subiectele dezbătute au fost cele legate de Master Planul stațiunii și de punctele de vedere emise de proprietarii din zona montană, precum și a tuturor instituțiilor care pot emite avize pe parcursul derulării acestui proiect de importanță națională.

Discuțiile au fost mai mult decât constructive și edificatoare, mai ales că, alături de noi, au fost președintele Asociației Turistice Peștera-Padina, Valentin Calcan, și primarul comunei Moroeni, Laurențiu Moraru.

Cert este faptul că mai multe etape importante au fost parcurse de Consiliul Judeţean Dâmbovița, iar stațiunea Peștera-Padina este pe cale de a deveni realitate.”, a scris președintele Consiliului Județean Dâmbovița pe Facebook.

Sursa: Facebook Corneliu Ștefan

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top