fbpx

Platformă de știri și opinii

Târgoviște: Vânzătorii de chilipiruri s-au mutat la mall. Parfumuri contrafăcute, confiscate de la un “întreprinzător”

in Actualitate by
Banner

Odată cu deschiderea primului mall din Târgoviște (Dâmbovița Mall) se pare că și vânzătorii de ocazie, ce oferă așa zise “produse de firmă, fără concurență”, s-au mutat în zona noului complex comercial, abandonând vechile vaduri, cum era, spre exemplu, complexul Comercial Pavcom. Unul dintre întreprinzători, ce oferea parfumuri contrafăcute a fost reținut de jandarmii dâmbovițeni , pe parcursul zilei de vineri, 22 ianuarie.

Jandarmii dâmbovițeni, în timp ce acţionau pentru prevenirea şi combaterea faptelor antisociale, au depistat astăzi, 22 ianuarie a.c., o persoană care aborda cetățenii pentru a le oferi spre vânzare produse contrafăcute în apropierea complexului Dâmbovița Mall din municipiul Târgoviște.

În urma verificărilor efectuate asupra tânărului în vârstă de 26 de ani au fost găsite mai multe parfumuri cu numele unor mărci consacrate.

Marfa a fost ridicată, pe bază de proces-verbal în vederea confiscării, iar celui în cauză i s-au întocmit actele de sesizare pentru“punerea în circulație a unor produse purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice ori similare”.

Pentru un plus de siguranţă, recomandăm cetăţenilor să anunţe cea mai apropiată patrulă de ordine publică dacă sunt abordaţi de necunoscuţi care le oferă spre vânzare diverse produse şi să nu încurajeze astfel de fapte.

Au precizat reprezentanții Inspectoratului Județean de jandarmi Dâmbovița.

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top