fbpx

Platformă de știri și opinii

Târgoviște: O petrecere cu 33 de persoane, dintr-un local, s-a încheiat cu amenzi, pentru cheflii și patronul localului

in Actualitate/Justiție by
Banner

Câteva zeci de persoane din Târgoviște au ignorat total restricțiile, aflate încă în vigoare, impuse pe timpul epidemiei de covid-19. Într-un local din din oraș a fost organizat un chef, la care nu a fost respectat nici numărul de participanți, admiși la un astfel de eveniment, și nici orarul de funcționare al barurilor și restaurantelor (nu pot funcționa între orele 23.00-05.00). Cheful a fost “stins” de polițiști, iar petrecăreții au fost amendați.

Foto Arhivă- Intervenție IPJ Dâmbovița, chef (majorat), Băleni -17 ianuarie 2021

Conform IPJ Dâmbovița:

“În jurul orei 00.30 (n.m. 22 ianuarie), polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Târgoviște s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că într-un local de pe raza municipiului, se desfășoară o petrecere.

Cu ocazia activităților de verificare, polițiștii au identificat administratorul societății comerciale în cauză și 33 de persoane care participau la un eveniment privat.

Astfel s-a procedat la sancționarea celor în cauză, pentru nerespectarea prevederilor art. 65 din  Legea nr. 55/2020, fiind aplicate amenzi în valoare de peste 26 500 de lei.

Polițiștii dâmbovițeni sunt permanent la datorie, pregătiți să intervină ori de câte ori situația o va impune.

Recomandăm tuturor cetăţenilor să respecte normele de conviețuire socială, să păstreze distanțarea fizică, să poarte masca de protecție şi să nu se expună inutil unor riscuri!

 Vă reamintim de TELVERDE – 0800800165, numărul de telefon la care puteţi sesiza nereguli privind respectarea măsurilor stabilite în contextul COVID-19.

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top