fbpx

Platformă de știri și opinii

Jandarmeria Dâmbovița anunță măsuri speciale la ceremoniile dedicate “Zilei Unirii” (24 ianuarie), de la Târgoviște

in Actualitate/Sănătate by
Banner

Vor fi asigurate măsuri speciale de protecție la ceremoniile dedicate sărbătorii “Zilei Unirii Principatelor Române”, ce vor avea loc în data de 24 ianuarie 2021, la Târgoviște, anunță reprezentanții Jandarmeriei Dâmbovița. Reprezentanții IJJ fac un apel către cei care vor dori să participe la aceste ceremonii.

Arhivă- Sursa IJJ Dâmbovița

Comunicat de presă Inspectoratul Județean de Jandarmi Dâmbovița

Duminică, 24 ianuarie a.c., în intervalul 11.30 – 13.30, efective din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Dâmbovița, în cooperare cu celelalte instituții cu atribuții în domeniu, vor asigura măsurile de ordine publică pe timpul ceremoniei militare prilejuită de sărbătorirea „Zilei Unirii Principatelor Române”, ce se va desfăşura în Piaţa Tricolorului din municipiul Târgoviște.    

Având în vedere prevederile actuale privind contextul epidemiologic creat de virusul SARS-CoV-2, ceremonia se va desfăşura cu respectarea regulilor privind distanţarea fizică şi a măsurilor de protecţie sanitară (purtarea măștii astfel încât să acopere nasul și gura).

Pe această cale, ţinând cont de situaţia epidemiologică actuală, adresăm rugămintea cetăţenilor să respecte legislaţia în vigoare şi recomandările făcute de autorităţi în vederea prevenirii şi combaterii efectelor pandemiei de COVID-19.

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top