fbpx

Platformă de știri și opinii

Dâmbovița: Peste 7200 de persoane s-au vaccinat ( 21 ianuarie 2021). Unde se pot face programările la vaccinare

in Actualitate/Sănătate by
Banner

Până în momentul de față, la nivelul județului Dâmbovița au vaccinate (anti-covid-19) peste 7200 de persoane. Aproximativ 10% din numărul celor vaccinati până acum în Dâmbovița, au făcut vaccinul doar în data de 21 ianuarie. Conform unei informări a celor de la Prefectura Dâmbovița:

1. Conform datelor centralizate la nivelul Direcției de Sănătate Publică
Dâmbovița, numărul persoanelor vaccinate împotriva COVID-19 în ziua
anterioară, 21 ianuarie 2021: 711, repartizate pe cele 5 centre de vaccinare
din unitățile spitalicești, astfel
:

 • Târgoviște: 377 persoane
 • Găești: 102 persoane
 • Pucioasa: 78 persoane
 • Titu: 64 persoane
 • Moreni: 90 persoane
 1. Numărul persoanelor vaccinate în total de la debutul campaniei
  de vaccinare: 7279.

  Pentru înscrierea tuturor categoriilor de persoane prioritizate a fi vaccinate împotriva COVID-19 în etapa I și a II-a este necesară programarea pe platforma online creată în acest sens (https://programare.vaccinare-covid.gov.ro).
  De asemenea, vă reamintim numărul unic, pus la dispoziție cetățenilor la nivelul Direcției de Sănătate Publică Dâmbovița, în colaborare cu personal din cadrul MApN: 021/ 414 44 45, care poate fi apelat din toate reţelele de telefonie mobilă şi este operabil 24 de ore din 24.

În acest moment, 22 ianuarie, pe platforma de programare la vaccinare, pentru județul Dâmbovița mai sunt posibile programări doar din data de 7 martie 2021. Până la acel moment toate locurile disponibile, la programare, au fost ocupate. De altfel, toată perioada ianuarie-martie este deja ocupată, aproape în integralitate, cu programări, în județul Dâmbovița.

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top