Valea Mare: Bărbat reținut de polițiști, după ce și-a alungat concubina și pe copilul acesteia, de doar 6 ani, afară din casă, în frig

in Actualitate by
Banner

Un bărbat de 49 de ani din satul Miloșari (comuna Valea Mare) a fost reținut de polițiștii dâmbovițeni și va avea interdicție de a se apropia, la mai puțin de 100 de metri, de familie, de acum înainte. Totul se întâmplă după ce bărbatul și-a alungat concubina și copilul acesteia, de doar 6 ani, afară din casă, în frig. Ulterior, individul a incendiat și ușa de acces în locuință.

Confom celor declarate de polițiștii dâmbovițeni, ce au intervenit la locul incidentului:

Breaking News

La data de 19 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Secției nr. 8 Poliție Rurală Valea Mare au fost sesizați de o femeie, cu privire la faptul că a fost alungată din locuință, împreună cu copilul, de către concubinul sau.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului, unde, la poarta locuinței, au identificat femeia de 49 de ani, din localitatea Miloșari, și copilul ei, un minor în vârstă de 6 ani.

Totodata, polițiștii au procedat la identificarea și imobilizarea bărbatului reclamat, de 49 de ani, care, pe fondul unui conflict spontan, ar fi agresat partea vătămata și ar fi incendiat ușa de acces în locuință.

Pe numele lui, polițiștii au emis și un ordin de protecție provizoriu prin intermediul căruia a fost dispusă măsura interzicerii apropierii de femeie la mai puțin de 100 metri.

Față de bărbat se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violență în familie și distrugere, fapte prevăzute de art. 199 și art. 253 din Codul Penal.

În urma activităților de cercetare penală desfășurate de polițiști, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Găești, față de acesta a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, cel în cauză fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Dâmbovița.

Astăzi, 21 ianuarie, bănuitul va fi prezentat unității de parchet competente  pentru dispunerea unei măsuri preventive.

Banner