fbpx

Platformă de știri și opinii

Tânărul ce furase un moped, la Dragomirești, a fost reținut, după ce s-a descoperit că dăduse mai multe “lovituri”

in Actualitate by
Banner

Tânărul (19 ani), din Dragomirești, ce fusese oprit în trafic de polițiști, în timp ce conducea un moped, ce s-a dovedit a fi furat și pentru care nu poseda permis de conducere, a fost reținut. ( detalii aici-Bazar Media). Polițiștii au descoperit că bărbatul furase nu unul, ci două mopede, plus că dăduse mai multe lovituri, pe raza localității, în prima parte a lunii ianuarie 2021.

Conform IPJ Dâmbovița:

La data de 20 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Secției nr. 4 Poliție Rurală Dragomirești au continuat activitățile de cercetare penală, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgoviște, față de tânărul de 19 ani, bănuit de săvârșirea infracțiunilor de furt calificat și conducerea unui vehicul fără permis de conducere, fapte prevăzute de art. 229 și art. 335 din Codul Penal.

În urma activităților de cercetare penală efectuate, polițiștii au stbilit că, în perioada 11-19 ianuarie a.c., bănuitul ar fi sustras din locuințele unor persoane un televizor și două mopede pa care le-ar fi condus, deși nu deținea permis de conducere.

De asemenea, polițiștii au recuperat cele două mopede sustrase, aceste fiind restituite persoanelor vătămate.

Totodată, pe parcursul zilei de ieri, cel în cauză a fost reținut de polițiști pe bazaă de ordonanță, pentru 24 ore, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Dâmbovița.

Astăzi, 21 ianuarie, tânărul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgoviște în vederea dispunerii unei măsuri preventive.

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top