fbpx

Platformă de știri și opinii

Amenzi de peste 5000 de lei, în Dâmbovița, în ultimele ore, pentru neportul măștii sanitare de protecție

in Actualitate by
Banner

Alți peste 100 de dâmbovițeni au fost amendați, în ultimele 24 de ore, pentru că nu au purtat masca sanitară de protecție în spațiile publice.

La data de 19 ianuarie, polițiștii dâmbovițeni au continuat acțiunile pentru limitarea răspândirii virusului SARS-CoV 2, acționând în sistem integrat cu celelalte structuri teritoriale cu atribuții în menținerea unui climat de ordine și siguranță publică.

Pe raza întregului județ, au fost efectuate verificări în zonele unde se formează aglomerări de persoane, în societăți comerciale, restaurante, terase, acestea vizând respectarea măsurilor organizatorice specifice, numărul de persoane, programul de lucru, precum și respectarea măsurilor de protecție de către personal și clienți.

Au fost legitimate peste 2.900 de persoane, au fost controlate 152 de societăți comerciale/persoane fizice autorizate și 41 de operatori economici.

De asemenea, polițiștii de la rutieră au oprit în trafic, pentru control, 314  mijloace de transport persoane, dintre care 105 au fost autovehicule destinate transportului public în comun.

Totodată, pentru nerespectarea prevederilor Legii nr.55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, respectiv pentru neportul măștii de protecție, polițiștii au aplicat 103 sancțiuni contravenționale, în valoare de 5.500 de lei.

Au precizat reprezentanții IPJ Dâmbovița.

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top