fbpx

Platformă de știri și opinii

În sfârșit! Începe activitatea la secția de lupte a CSM Târgoviște

in Sport by
Banner

Conducerea Clubului Sportiv Municipal Târgoviște a anunțat, printr-un comunicat oficial, activarea secției de lupte libere, care va fi coordonată de Georgiana Filip. Multiplă campioană a României și medaliată la competiții europene de prim rang, Georgiana va încerca să formeze o grupă de elită a luptelor la Târgoviște și să aducă medalii și rezultate notabile în concursurile importante.

În acest moment, la secția de lupte libere din cadrul Clubului Sportiv Municipal Târgoviște sunt legitimate trei sportive senioare. „Am luat această decizie pentru a le oferi luptătorilor și luptătoarelor din județ o oportunitate de a-și continua cariera și la nivel de seniori. Am cântărit mult și am decis că este momentul ca această secție să fie activată. Aici vor veni cei mai talentați sportivi din județ, care practică această disciplină. Am încredere totală în capacitatea Georgianei Filip. Este un sportiv model, iar rezultatele sale ca antrenor au început să apară cu mult timp în urmă. Sunt sigur că vom face o treabă bună împreună”, a declarat directorul CSM Târgoviște, Cristian Savu, pentru sursa citată.

Discuții pe acest subiect s-au tot făcut din primăvara anului 2018. Directorul clubului, la acea vreme, Ciprian Prisăcaru, acum președintele AJF Dâmbovița, anunța într-o conferință de presă că afilierea secției la FR Lupte a fost obținută, că de antrenamente se va ocupa Cornel Cornea și că pregătirea efectivă a sportivilor se va face la etajul II al Casei Sindicatelor. Timp de trei ani, secția a funcționat doar pe hârtie. Pasul de acum este primul concret în această direcție.

Banner

Ultimele stiri din Sport

Go to Top