fbpx

Platformă de știri și opinii

Corneliu Ștefan, despre campania de vaccinare: “De la Guvern nu avem nici măcar sfaturi!”

in Actualitate/Administrație/Politică by
Banner

Corneliu Ștefan, președintele PSD Dâmbovița și al Consiliului Județean Dâmbovița, într-o conferință de presă a Partidului Social Democrat Dâmbovița, a vorbit despre campania de imunizare a populației din județul Dâmbovița.

Social-democratul susține că actuala guvernare se ascunde “sub umbrela USR” și refuză să vină în sprijinul administrațiilor locale pentru gestionarea campaniilor de vaccinare împotriva COVID-19.

Corneliu Ștefan a ținut să menționeze că sănătatea dâmbovițenilor a fost și este principalul său obiectiv ca președinte al Consiliului Județean Dâmbovița.

“Obiectivul meu principal de când sunt președinte al Consiliului Județean Dâmbovița este acela de a investi cât mai mult în sănătatea dâmbovițenilor și, bineînțeles, în spitalele de pe raza județului Dâmbovița, indiferent dacă se află în subordinea CJD sau a primăriilor.
Cei din PNL nu trebuie să se ascundă sub umbrela USR. Observăm cum același Guvern PNL minte în fiecare zi. Mint (n.r. – guverananții) dâmbovițenii și, mai grav, nu ne ajută cu absolut nimic.

Se confirmă încă o dată că actualul executiv este incapabil să gestioneze pandemia și nu poate gestiona nici vaccinarea oamenilor. Este un haos generalizat, platforma nu funcționează sau când funcționează are eroare foarte mare, dozele de vaccinuri sunt distribuite neuniform în teritoriu sau, mai grav, sunt insuficiente. Nu sunt alocate sumele necesare pentru dotarea centrelor de vaccinare, iar primarii trebuie să devină specialiști și în această perioadă și să dea consultanță medicilor sau angajaților care vor să facă parte din aceste centre de vaccinare.

De la Guvern nu avem nici măcar sfaturi, iar soluțiile trebuie găsite local. În ceea ce privește administrația locală și administrația județeană, pot să vă spun foarte direct că am făcut tot ceea ce stă în puterea CJD. Avem un centru de vaccinare la Târgoviște, în subordinea CJD, în subordinea Spitalului Municipal Târgoviște. O spun cu mândrie că este cel mai modern centru de vaccinare din România și, bineînțeles, este singurul care funcționează în Târgoviște.
Capacitatea de vaccinare a acestui centru este de 180 de persoane pe zi.

Tot pentru a veni în sprijinul dâmbovițenilor, în calitatea mea de președinte al CJD, nu mai departe de ziua de ieri, am montat containere încălzite la Moreni, avem un centru de vaccinare modern, toată suma a fost pusă la dispoziție de Consiliul Județean Dâmbovița. La sfârșitul anului trecut am montat asemenea containere și în Spitalul Județean, în cele două locații, la Titu, la secția de primiri urgențe. Aceste investiții au costat peste un milion de lei, bani puși la dispoziție de CJD pentru a avea toate posibilitățile și pentru a creea toate condițiile dâmbovițenilor din fiecare zonă a județului.

Ca și organizație a PSD Dâmbovița, ieri am luat decizia să punem la dispoziția DSP și Primăriei Comunei Băleni sediul PSD din comuna Băleni. Este un sediu modern, utilat și am luat decizia să îl punem gratis la dispoziția locuitorilor din zona Băleni și DSP să înființeze, împreună cu Primăria Comunei Băleni, un centru modern, regional, de vaccinare în comuna Băleni.”, a declarat Corneliu Ștefan, președintele PSD Dâmbovița și al Consiliului Județean Dâmbovița, în timpul discursului susținut în data de 19 ianuarie la conferința de presă a PSD Dâmbovița. 

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top