fbpx

Platformă de știri și opinii

Ciolacu: „Există bani suficienţi să mărim şi pensiile şi alocaţiile”

in Actualitate/Politică by
Banner

Marcel Ciolacu, Președintele PSD, a declarat luni că social-democrații au finalizat varianta proprie a proiectului de buget pe anul 2021. Acest proiect va fi prezentat în perioada următoare.

Am finalizat proiectul nostru de buget pe anul 2021, o să îl prezentăm în următoarea perioadă, este şi sustenabil. Va merge şi pe consum şi pe investiţii în mare parte. Vom arăta românilor că există bani suficienţi să mărim şi pensiile şi alocaţiile, cu o stopare masivă a furtului de bani publici, ceea ce se întâmplă de un an. Şi vom demonstra că nu este nevoie în plină criză economică să vindem societăţile româneşti, activele lor se ridică la aproximativ – să ştie toţi românii despre ce vorbim, de jaful care va urma – vorbim de aproximativ 10 miliarde de euro.

Aici sunt Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Aeroportul Bucureşti, CEC. Vor să vândă acţiunile. Franţa, Germania, foarte multe state, mi se pare şi Polonia, Ungaria nu mai spun, au blocat vânzarea de acţiuni prin lege. Mai mult, Germania a dat posibilitatea guvernului de a cumpăra dacă este un brand naţional şi intră în faliment de a-l cumpăra statul”, a declarat Președintele PSD, la TVR 1, conform Agerpres.

Tot el a spus despre Florin Cîțu că dorește să vândă toate aceste companii „pentru că am ajuns la o datorie publică de 47%”, însă social-democrații se vor împotrivi.

Aceste companii au profit de un miliard de euro iar premierul le vinde pentru că nu are bani”, a susținut cu tărie Ciolacu.

Sursa: Agerpres

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top