fbpx

Platformă de știri și opinii

Centrul Județean de Cultură Dâmbovița, spectacol dedicat Zilei Micii Uniri

in Actualitate/Cultură by
Banner

Pentru a sărbători Unirea Principatelor Române, Centrul Județean de Cultură Dâmbovița propune publicului iubitor de folclor un spectacol cu cântece patriotice.

Intitulat “Hai să dăm mână cu mână!”, spectacolul va avea loc vineri, 22 ianuarie 2021, de la ora 17:00, la Muzeul de Istorie din municipiul Târgoviște.

“Unirea Principatelor Române, Mica Unire, 24 ianuarie reprezintă, în istoria românilor, primul pas important pe calea înfăptuirii statului național unitar român, prin unificarea vechilor principate: Moldova și Țara Românească într-un singur Principat.

Pentru a comemora acest moment important, Consiliul Județean Dâmbovița, prin Centrul Județean de Cultură, vă invită la un spectacol folcloric patriotic <<Hai să dăm mână cu mână!>>, alături de Orchestra Populară Chindia și invitații săi.

Evenimentul va avea loc vineri, 22 ianuarie, începând cu ora 17.00 la Muzeul de Istorie, iar accesul publicului se va face începând cu ora 16.30, în limita locurilor disponibile.”, transmite Centrul Județean de Cultură Dâmbovița.

Sursa: Facebook Centrul Județean de Cultură Dâmbovița

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top