fbpx

Platformă de știri și opinii

Baza sportivă de la Colegiul Național “Constantin Carabella” este gata

in Actualitate/Administrație by
Banner

Lucrările de la noua bază sportivă de la Colegiul Național “Constantin Carabella” au fost finalizate, iar elevii de la această prestigioasă unitate de învățământ din municipiul Târgoviște vor beneficia, pentru prima dată, de condiții foarte bune pentru efectuarea orelor de educație fizică.

Investiția a presupus amenajarea unei săli de sport în suprafață de aproximativ 1000 mp, a unui teren exterior multifuncțional, acoperit cu tartan, vestiare și, bineînțeles, toate dotările aferente, incluzând aici gradene cu 120 de locuri, tabelă de marcaj, trambuline, panouri pentru baschet, mese de tenis, sistem de sonorizare și multe altele.

“Toate investițiile pe care le realizăm în municipiul Târgoviște sunt rodul unei munci de echipă, sunt rodul unei munci pe care o realizăm zi de zi.

Aceste investiții sunt gândite și puse în practică de la zero de către noi, de la o idee de proiect, după aceea urmează identificarea sursei de finanțare, care este foarte, foarte importantă și apoi, sigur, ajungem și la momentul acesta care este foarte plăcut, momentul finalizării unei investiții.

Observați că noi nu utilizăm panglica. Cred că ea trebuie tăiată simbolic de către oameni prin aprecierea față de investițiile pe care le realizăm! Această unitate de învățământ avea nevoie de o asemenea investiție și, repet, acesta este numai începutul îndeplinirii obiectivelor în cadrul programului de reabilitare a infrastructurii educaționale din municipiul Târgoviște.”, a declarat Daniel Cristian Stan, primarul municipiului Târgoviște.

Cu siguranță, datorită condițiilor europene, aici se vor putea desfășura, pe lângă orele de educație fizică, și competiții sportive școlare.

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top