fbpx

Platformă de știri și opinii

Târgoviște: Școala “Mihai Viteazul” a fost modernizată și extinsă

in Actualitate/Administrație by
Banner

Așteptarea a luat sfârșit pentru elevii și profesorii de la Școala Gimnazială “Mihai Viteazul” din Târgoviște.

Când cursurile se vor ține din nou în clase, aceștia nu vor mai fi nevoiți să învețe în corpurile altor instituții de învățământ din oraș deoarece lucrările au fost finalizate la școala lor.

S-a lucrat temeinic, iar școala este acum printre cele mai moderne din țară. Cobstruirea a 6 corpuri noi de clădire a făcut ca toate spațiile să fie reorganizate astfel încât elevii să beneficizeze de cele mai bune condiții.

Daniel Cristian Stan, primarul municipiului Târgoviște, a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj în care a transmis că Școala “Mihai Viteazul” este pregătită să îi primească pe elevi “în haine noi“:

“Astăzi, am făcut o vizită la Școala Gimnazială <<Mihai Viteazul>>, unitate de învățământ care, începând cu data de 08.02.2021, va primi elevii în haine noi!

Proiectul implementat aici, cu o valoare totală de 18.496.227,26 lei (inclusiv TVA) si finanțat din fonduri europene, a echivalat cu transformarea din temelii a școlii amintite, care este reabilitată în întregime, construindu-se nu mai puțin de 6 corpuri de clădire și realizându-se creșterea numărului de săli de curs de la 22 la 36. În plus, s-a construit o sală de festivități, o bibliotecă, s-a extins sala de sport, s-a realizat un teren de sport exterior, s-au construit grupuri sanitare și vestiare aferente zonei sportive, la care se adaugă o clădire tehnică

Totodată, școala se bucură de foarte multe dotări specifice, în sensul că fiecare clasă va beneficia, în afara mobilierului, de videoproiector, ecran de proiecție, imprimantă multifuncțională sau calculator (all in one PC). Tot urmare a investiției amintite, au fost dotate complet laboratoarele, s-a instalat un sistem de monitorizare video, dar și un sistem de sonorizare.”

Sursa: Facebook Daniel Cristian Stan

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top