fbpx

Platformă de știri și opinii

Lucrările de la bazinul de înot din Moreni se apropie de final

in Actualitate/Administrație by
Banner

Luni, 18 ianuarie, Constantin Dinu, Primarul municipiului Moreni, alături de Corneliu Ştefan, preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, Luciana Cristea şi Antonel Jîjîie, vicepreşedinţi ai Consiliului Judeţean, a inspectat lucrările care se desfăşoară la obiectivul de investiții ,,Construcţie bazin didactic de înot”.

Amplasat în zona blocurilor ANL din Moreni, bazinul de înot este finanţat prin Compania Naţională de Investiţii şi are o valoare estimată de 6.265.984 lei (fără TVA). Peste numai câteva luni, bazinul va fi dat în folosință. 

“Îl felicit pe domnul primar Constantin Dinu pentru acest obiectiv realizat în municipiul Moreni.

Investiția de peste 6 milioane de lei s-a făcut pe terenul asigurat de municipalitatea morenară, suma necesară ridicării acestui complex fiind asigurată de Compania Națională de Investiții.

Voi susține astfel de inițiative, iar Consiliul Județean Dâmbovița va asigura sprijinul necesar tuturor primăriilor care vor să aducă un plus în viața dâmbovițenilor.”, a transmis Corneliu Ștefan, președintele Consiliului Județean Dâmbovița, prin intermediul paginii sale de Facebook.

Și Constantin Dinu, primarul municipiului Moreni, a declarat pe pagina de Facebook a Primăriei Moreni că este mulțumit de stadiul lucrărilor de la bazinul de înot:

,,În prezent, lucrările sunt realizate în proporţie de 80%, echipele de muncitori lucrând acum la amenajările interioare, finisaje şi la pregătirea bazinului pentru umplerea cu apă. Sunt mulţumit de modul în care constructorul lucrează şi de eforturile depuse pentru ca această investiţie publică să fie finalizată – cu atât mai mult cu cât este un obiectiv foarte important şi benefic pentru locuitorii municipiului Moreni. În următoarele luni, bazinul didactic de înot va fi dat în folosinţă.”

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top