fbpx

Platformă de știri și opinii

Gerul schimbă programul. Meciuri din Liga I, devansate din cauza frigului

in Sport by
Banner

Mai mulți căpitani de echipă din Liga 1 le-au solicitat celor de la AFAN (Asociația Fotbaliştilor Amatori si Nonamatori din România) să facă un demers către deținătorul drepturilor TV pentru amânarea cu câteva zile a partidelor din etapa 17 care urmează să se desfășoare sâmbătă și duminică, când sunt anunțate temperaturi foarte scăzute. EAD, societatea care deține drepturile TV, nu a fost de acord cu solicitarea, dar a decis să schimbe orele la care ar fi trebuit să înceapă câteva dintre partide.

Disputa dintre Sepsi și CFR Cluj, programată la ora 19:00, la Sf. Gheorghe, când se anunță -14 grade Celsius, a fost devansată pentru ora 16:45, când vor fi -9 grade Celsius. Reprezentanții prezenți la discuții au explicat de ce meciurile nu au putut fi amânate: „Demersul a fost prea tardiv făcut și nu se puteau amâna meciuri din week-end printr-o decizie luată joi”. Clinceni – Hermannstadt, meci programat la Călărași, se va juca la ora 19:00, pe o temperatură de -5 grade Celsius. FC Argeș – Gaz Metan a fost mutat la ora 14:30. 

Cum arată acum programul meciurilor de duminică:

  • Ora 14.30 FC Argeș – Gaz Metan Mediaș
  • Ora 16.45 Sepsi OSK Sf Gheorghe – CFR Cluj
  • Ora 19.00 Academica Clinceni – FC Hermannstadt

Chindia va juca sâmbătă seară, la ora 20.00, cu Dinamo. Prognozele indică -8 grade la startul jocului. Ora nu a fost modificată de LPF, așa cum s-a întâmplat în cazurile descrise mai sus.

Banner

Ultimele stiri din Sport

Go to Top