fbpx

Platformă de știri și opinii

Târgoviște: A debutat proiectul prin care sunt dezafectate fostele rețele supraterane de termoficare

in Actualitate/Administrație by
Banner

La sfârșitul lunii noiembrie a anului 2020, Daniel Cristian Stan, primarul municipiului Târgoviște, anunța semnarea contractului de execuție pentru dezafectarea fostelor rețele supraterane de termoficare.

Acum, la început de an, acest proiect a demarat deja, lucru pentru care târgoviștenii se vor bucura, mai cu seamă că vechile conducte sunt inestetice și periculoase.

Lucrările incluse în acest proiect se vor finaliza până la jumătatea anului 2021.

“A debutat și acțiunea prin care sunt dezafectate fostele rețele supraterane de termoficare, utilizate inițial pentru transportul agentului termic de la Termocentrala Doicești, rețele deopotrivă periculoase și inestetice!

Rețeaua prezintă degradări structurale și constituie, în anumite zone, chiar un pericol pentru cetățeni, mai ales pe segmentele care traversează alei pietonale, străzi sau calea ferată.

Proiectul presupune dezafectarea conductelor, a estacadelor, dar si a celor 6 puncte termice existente de-a lungul rețelei, iar lucrările vor fi finalizate la jumătatea anului.”, a scris primarul municipiului Târgoviște pe pagina sa de Facebook.

Sursa: Facebook Daniel Cristian Stan

Banner

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top