fbpx

Platformă de știri și opinii

Se organizează webinarii destinate informării întregului sistem de învățământ cu privire la beneficiile vaccinului anti-Covid-19

in Actualitate/Educație by
Banner

După ce Ministrul Educației a dat vestea că sunt șanse destul de mari ca școală față în față să înceapă pe data de 8 februarie 2021, a venit și timpul informării profesorilor cu date privind vaccinarea anticoronavirus și beneficiile acesteia.

Astfel, Ministerul Educației a decis că se vor ține webinarii dedicate informării cadrelor didactce, susținute de medici și studenți la medicină.

Comunicat de presă:

Prin prisma importanței reprezentate de corecta informare privind vaccinarea în scopul creșterii siguranței sanitare în școli, universitățile de medicină și farmacie și universitățile care au în structură facultăți de medicină și farmacie își declară disponibilitatea de organizare și participare în webinarii și sesiuni de informare destinate personalului din sistemul național de educație.

Ministerul Educației apreciază disponibilitatea și responsabilitatea învățământului superior medical prin punerea la dispoziție a resurselor de informare în sprijinul comunității întregului sistem de învățământ cu privire la clarificarea întrebărilor legate de beneficiile vaccinării anti-COVID-19 și campania de vaccinare. Prin manifestarea disponibilității și deschiderii facultăților de medicină și farmacie din țară și a Colegiului Medicilor din România de a organiza webinarii și sesiuni de întrebări și răspunsuri privind temele campaniei de vaccinare, personalul din învățământ va beneficia de un plus important în procesul de informare profesionistă și credibilă.

Ministerul Educației consideră prioritară sprijinirea informării privind vaccinarea și a solicitat tuturor școlilor, inspectoratelor școlare și universităților, publicarea pe pagina web proprie a linkului către Platforma națională de informare cu privire la vaccinarea împotriva COVID-19.

De asemenea, mulțumim pentru disponibilitatea manifestată de către universitățile românești cu privire la identificarea unor locații adecvate pentru organizarea de centre de vaccinare.

Sursa: edupedu.ro

Banner

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top