fbpx

Platformă de știri și opinii

Chindia – Poli. Iași 1-1 (1-0). Târgoviștenii urcă pe loc de play off, dar dezamăgesc

in Sport by
Banner

Chindia Târgoviște și Politehnica Iași s-au întâlnit, pe terenul de la Buftea, în cadrul etapei cu numărul 16 din campionat, prima a returului.

Iată echipele de start:

Chindia : 25. Aioani – 98. Căpușă , 66. Iacob, 17. Pițian, 15. Dinu – 20. Neguț, 8. M. Dulca, 22. Rață, 80. Dumitrașcu – 19. D. Popa, 11. D. Florea
Rezerve: Moldovan, Martac, Fomba, Atanase, Ioniță, Berisha, Diaz, M. Costea, Yameogo
Antrenor: Emil Săndoi

Poli Iași : 95. Brânză – 19. Onea, 23. Frăsinescu, 3. Baxevanos, 14. Bușu – 88. F. Cristea, 18. De Iriondo, 8. Passaglia – 11. Vanzo, 10. A. Cristea, 90. Calcan
Rezerve: Axinte, Lopes Cabral, Stan, Mensah, Popadiuc, Mihalache, Zajmoivic, R. Popa, Cană
Antrenor: Daniel Pancu

Antrenament Chindia (13 ianuarie 2021), înainte de meciul cu Poli. Iași

Prima parte a meciului, în care târgoviștenii au avut calitatea de gazde, a fost dominată de echipa antrenată de Emil Săndoi, ce și reușit destul de devreme să deschidă scorul. În minutul 13, Denis Dumitrașcu a reușit să înscrie cu un șut de la marginea careului de 16 metri al oaspetilor.

După marcarea golului, târgoviștenii au părut că se mulțumesc să conserve rezultatul, iar oaspeții nu au părut capabili să pună în pericol poarta lui Aioani, astfel că scorul pauzei a fost de 1-0.

În repriza secundă ieșenii au forțat mai mult și, pe fondul unei dominări totuși sterile, Andrei Cristea a reușit, în minutul 63, să trimită balonul în plasa porții lui Aioani, din 2-3 metri, un balon ce a deviat norocos la atacantul ieșenilor, în urma unei lovituri de colț.

Chindia nu a parut capabilă să pună în real pericol poarta oaspeților, până la finalul meciului, astfel că rezultatul final a fost:

Chindia Târgoviște-Poli. Iași 1-1 (1-0)

Clasament Liga I, după Chindia-Poli Iași 1-1

Cu acest punct Chindia urcă pe locul 6 în clasament, cu un total de 21 puncte, cu unul mai mult decât ocupanta locului 7, Viitorul Constanța.

Banner

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Ultimele stiri din Sport

Go to Top