fbpx

Platformă de știri și opinii

Târgoviște – Acțiune a Poliției Locale.Oamenii străzii refuză să meargă în centrele sociale

in Actualitate/Social by
Banner

O acțiune a Poliției Locale Târgoviste a avut loc, la nivelul municipiului, în noaptea de 11-12 ianuarie. Scopul principal a fost identificarea oamenilor străzii, ce, în această perioadă, sunt mai expuși, din cauza condițiilor meteorologice dificile. De asemenea, în cadrul acțiunii s-a încercat și transferul acestora, măcar temporar, în centrele sociale din oraș. Din păcate cei fără locuință au refuzat ajutorul.

Pe fondul atenționărilor meteorologice de ninsori abundente, în data de 11.01.2021, Poliția Locală Târgoviște a desfășurat o acțiune preventivă, ce a vizat în principal ordinea și liniștea publică, identificarea persoanelor fără adăpost, precum și respectarea normelor de circulație de către conducătorii auto.

Au fost verificate locurile cunoscute în care oameni ai străzii se adăpostesc de obicei pe timpul nopții. Au fost identificate 3 persoane care, în urma solicitării polițiștilor locali și a reprezentanților D.A.S., au refuzat categoric să meargă în Centrele Sociale pentru a-și petrece noaptea.

Tot în cadrul acțiunii, a fost depistată și identificată o persoană de sex masculin, M.S., în vârstă de 55 de ani, în stare avansată de ebrietate, pe carosabilul străzii Magrini. Aceasta a fost condusă la domiciliu și predată membrilor familiei.

În cadrul acțiunii, au fost constatate 7 contravenții, sancționate cu amendă în valoare de 1680 lei și 4 avertismente scrise pentru nerespectarea regulilor de circulație pe drumurile publice și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Sursa foto articol-politialocalatargoviste.ro

Poliția Locală Târgoviște vă informează că astfel de acțiuni vor continua la intervale aleatorii de timp, în scopul prevenirii faptelor antisociale și asigurării unui climat de ordine, liniște și siguranță publică în municipiu.

Sesizările pot fi transmise telefonic la numerele: 0245 921/ 0731 327 436/ 0785 212 904.

Au precizat cei de la Poliția Locală Târgoviște.

Banner

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top