fbpx

Platformă de știri și opinii

Alți 90 de dâmbovițeni au fost amendați, pentru nepurtarea măștii de protecție sanitară

in Actualitate by
Banner

În ultimele ore, alți 90 de dâmbovițeni au fost sancționați contravențional, de către polițiști, pentru că nu au purtat masca de protecție sanitară, așa cum prevede legea, în actualul context epidemiologic.

La data de 11 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița au continuat acțiunile de verificare a modului în care sunt respectate măsurile de protecție sanitară.

Pe raza întregului județ au fost desfășurate 37 de acțiuni punctuale, fiind verificate 2.744 de persoane și peste 300 de obiective de interes, dar și 46 de operatori economici și 37 de operatori transport persoane.

De asemenea, polițiștii de la rutieră au oprit în trafic, pentru control, 296 de mijloace de transport persoane, dintre care 105 au fost autovehicule destinate transportului public în comun.

În ultimele 24 de ore, pentru nepurtarea măștii de protecție, s-au aplicat 90 de sancțiuni contravenționale în valoare de 2.000 de lei.

Totodată, polițiștii au fost angrenați în acțiuni pentru menținerea ordinii și liniștii publice, aceștia intervenind la 14 evenimente, dintre care 8 au fost sesizări prin numărul unic pentru apeluri de urgență 112.

În continuare, polițiștii dâmbovițeni sunt la datorie, zilnic fiind organizate acțiuni pentru siguranța cetățenilor.

Vă recomandăm să respectați măsurile impuse de autorități, iar pentru siguranța dumneavoastră și a celor din jur, nu vă expuneți inutil unor riscuri!

Au precizat cei de la IPJ Dâmbovița.

Banner

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top