Platformă de știri și opinii

România, locul 3 în topul celor mai bune țări pentru munca de acasă

in Actualitate by
Banner

România ocupă locul 3 în topul celor mai bune țări în care să lucrezi de acasă în 2021.

Țara noastră se află pe această poziție datorită costului scăzut al vieții și a internetului de mare viteză, ieftin, dar și pe baza faptului că România începe să fie văzută ca un hub pentru companiile de tehnologie.

În țara noastră costul mediu al internetului de mare viteză este de aproximativ 35 lei/lună, iar viteza medie este de 185 Mpbs. Totodată, România are și cea mai mică chirie medie pentru un apartament cu două camere: aproximativ 1500 lei.

Pe lângă acest aspect, în România sunt și foarte multe obiective turistice atractive pentru migranți.

Canada se află pe primul loc în clasament, desemnată cea mai bună țară din lume în care să lucrezi de acasă în 2021, datorită internetului de mare viteză, chiriilor relativ accesibile și politicilor de stat prietenoase cu migranții.

Pe al doilea loc se află Marea Britanie, unde viteza internetului este mai scăzută decât în Canada. Țara este atractivă pentru mai mulți europeni, iar chiria pentru un apartament de două camere este mai mai scăzută decât în țara clasată pe primul loc.

După România, situată pe locul al treilea, în clasament se află Suedia, Danemarca, Franța, Olanda, Austria, Elveția și Germania.

Sursa: Digi24

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top