fbpx

Platformă de știri și opinii

Corneliu Ștefan: “Se împlinește un an de când mi-am anunțat candidatura pentru președinția PSD Dâmboviţa”

in Actualitate/Administrație/Politică by
Banner

La un an după ce și-a depus candidatura pentru președinția organizației dâmbovițene a Partidului Social Democrat, Corneliu Ștefan, liderul social democraților-dâmbovițeni, a transmis un mesaj pe pagina sa de Facebook în care a subliniat importanța echipei pe care a avut-o alături în tot acest timp.

Partidul Social Democrat Dâmbovița a obținut scoruri istorice la alegerile din 2020, iar pe lângă cele 63 de primării, organizația a câștigat și președinția Consiliului Județean Dâmbovița.

Nu doar că suntem pe drumul cel bun, dar am câștigat și tot ceea ce se poate câștiga în luptele electorale în 2020″, a declarat Corneliu Ștefan, președintele PSD Dâmbovița.

Foto: Facebook Corneliu Ștefan (fotografie realizată în urmă cu un an)

“Astăzi, se împlinește un an de când mi-am anunțat candidatura pentru președinția PSD Dâmboviţa.

Era nevoie, la acel moment, de un suflu nou, dar mai ales de restabilirea democrației interne și a echilibrului într-o organizaţie tot mai divizată.
Pentru PSD DÂMBOVIŢA era momentul propice în care un restart era mai mult decât necesar.
Oricare altă variantă decât cea care avea să ducă la schimbarea mentalității ar fi însemnat, pentru social-democrația dâmbovițeană, încremenirea într-un moment care nu mai avea nicio legătură cu ceea își doreau dâmbovițenii, ar fi fost un regres față de ceea ce înseamnă PSD.

A fost pentru prima dată când, în competiția internă a PSD DÂMBOVIȚA, erau înscrise două echipe, fiecare având planurile ei în ceea ce privește viitorul social-democrației dâmboviţene.

Nu am fost singur în lupta pentru readucerea organizației pe drumul cel bun. Am avut alături o echipă formidabilă de parlamentari, primari, consilieri locali și județeni.
Taurul a fost luat de coarne și s-a dovedit că a fost cel mai bun lucru pentru oameni. Atât pentru PSD DÂMBOVIŢA, cât și pentru cei care și-au pus speranța în noi.

Momentul ianuarie 2020 este o obligație pe care alături de senatorul Titus Corlăţean, primarul municipiului Târgovişte, Daniel Cristian Stan, ne-am asumat-o față de oamenii acestui județ.

Nu doar că suntem pe drumul cel bun, dar am câștigat și tot ceea ce se poate câștiga în luptele electorale în 2020.”, a scris Corneliu Ștefan, președintele PSD Dâmbovița și președintele Consiliului Județean Dâmbovița, pe pagina sa de Facebook.

Sursa: Facebook Corneliu Ștefan

Banner

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top