fbpx

Platformă de știri și opinii

CJSU Dâmbovița: Barurile și restaurantele se redeschid (30% din capacitate), la Târgoviște (din 3 ianuarie)

in Actualitate/Administrație/Economie by
Banner

Așa cum era anticipat (vezi articol Bazar Media) barurile, restaurantele, sălile de spectacole, etc au fost redeschise parțial ( la interior), la Târgoviște, începând de astăzi, 3 ianuarie 2021.

Comitetul Județean pentru Situatii de Urgentă Dâmbovița (CJSU DB) a emis (în data de 2 ianuarie 2021) Hotărârea nr. 136/02.01.2021, prin care se constată ca rata de incidență a cazurilor (covid 19), în ultimele 14 zile, este, în Municipiul Târgoviște, de 2,44/ 1000 de locuitori.

Hotărâre CJSU DB, din 2 ianuarie 2020

Practic, prin acestă hotărâre, proprietarii de baruri și restaurante din Târgoviște vor avea dreptul sa redeschidă locațiile, pentru public, la interior, dar doar la o capacitate de 30%.

Hotărârea adoptată de CJSU DB,în data de 02 ianuarie, este valabilă pentru o perioadă de 14 zile. Următoarea decizie va fi anunțată pentru data de 17 ianuarie ( se poate trece la un alt scenariu, redeschidere la o capacitate de 50%, totală sau revenire la închiderea pentru public, în funcție de rata de incidență a cazurilor din acestă perioadă).

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top