fbpx

Platformă de știri și opinii

Lista centrelor de vaccinare (anti COVID-19), din Dâmbovița. Unde te poți vaccina în funcție de localitate

in Actualitate/Sănătate by
Banner

Instituția Prefectului județului Dâmbovița a făcut publică lista centrelor de vaccinare din județul Dâmbovița. Conform unei hotărâri luate la nivel național, în Dâmbovița sunt 27 de centre de vaccinare. 22 dintre acestea sunt destinate populației, celelalte 5 fiind fiind pentru personalul medical.

Conform anunțului făcut de Prefectura Dâmbovița: „acestea (n.m. centrele) mai pot suferi modificări până la emiterea Ordinului Ministrului Sănătății”. Totuși, aceste modificări vor fi nesemnificative. Iată, pe scurt, o trecere în revistă a acestor centre.

La Târgoviște vor fi 3 centre (cele mai multe într-o singură localitate), la Clubul Pensionarilor (strada Dumitru Oprescu), la Centrul Împreună vom Reuși (strada Vlad Țepeș) și Centrul de zi Arlechino (strada Lipatti). Aceste centre vor deservi doar locuitorii municipiului Târgoviște.

La Moreni, spre exmplu, centrul de vaccinare va fi amplasat în sala de sport a Liceului nr.2. Acest centru va deservi și locuitorii din Iedera, Valea Lungă și Vișinești.

La Găești, centru de vaccinare (ce va amplasat într-o clădire de birouri de pe strada Cuza Vodă) va deservi locuitorii din 10 localităti ( Găești,Cobia, Gura Foii, Petrești, Vișina, Morteni, Șelaru,Răscăeți, Mogoșani, Mătăsaru).

Cu excepția celor 3 centre de la Târgoviște, toate celelalte centre din Dâmbovița (19 fără cele de la Târgoviște) vor deservi și locuitorii altor localități, în afara celor din localitățile în care vor fi amplasate.(vezi lista completă mai jos)

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top