fbpx

Platformă de știri și opinii

Iedera – 1466 de articole pirotehnice confiscate, după 4 descinderi domiciliare

in Actualitate by
Banner

În dimineața zilei de 30 decembrie, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița au pus în aplicare 4 mandate de percheziție domiciliară, emise pe numele unor persoane bănuite de nerespectarea prevederilor articolului 37 din Legea nr. 126/1995 privind regimul materiilor explozive.

Astfel, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Moreni au descins la domiciliile a patru bărbați, cu vârste cuprinse între 49 și 54 de ani, din localitatea Iedera,  unde au descoperit și indisponibilizat 1466 de articole pirotehnice.

Sursa foto-IPJ Dâmbovița

La activități, polițiști au fost sprijiniți de luptători din cadrul Serviciilor pentru Acțiuni Speciale Dâmbovița, Prahova și Argeș și jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Dâmbovița.

În continuare, polițiștii, sub coordonarea procurorului de caz, desfășoară activități de cercetare pentru documentarea întregii activități infracționale a celor 4 persoane, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie propusă soluție prin unitatea de parchet competentă.

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top