fbpx

Platformă de știri și opinii

Un container precum cel de la Titu va fi amplasat și la Spitalul Municipal Moreni

in Actualitate/Administrație by
Banner

Corturile în care dâmbovițenii din zona Titu erau testați pentru COVID-19 au fost înlocuite cu o construcție de tip container dotată cu sistem de încălzire și ventilare.

Potrivit declarațiilor președintelui Consiliului Județean Dâmbovița, un astfel de container va fi amplasat și la Spitalul Municipal Moreni, în cel mult două săptămâni.

„Consider că este datoria noastră, a tuturor, să facem tot ceea ce este necesar, astfel încât oamenii să beneficieze de condiții cât mai bune în momentul recoltării probelor necesare depistării COVID-19.

Noua construcție este de un real ajutor și pentru cadrele medicale ale spitalului, pacienții urmând să fie înregistrați, testați și împărțiți în funcție de simptome mult mai ușor și cu respectarea normelor de prevenire a răspândirii acestui virus.

De asemenea, am alocat banii necesari pentru achiziționarea unui astfel de container și la Spitalul Municipal Moreni. Acesta va intra în dotarea spitalului în cel mult două săptămâni.”, a scris Corneliu Ștefan pe pagina sa de Facebook.

Sursa: Facebook Corneliu Ștefan

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

DANSÂND CU URȘII…

Zilele acestea, întreaga opinie publică a fost înfierbîntată în urma celor întîmplate
Go to Top