fbpx

Platformă de știri și opinii

După 28 de ani în funcție (și exact 65 de ani de viață) secretarul CJ Dâmbovița, Ivan Vasile Ivanoff , iese la pensie

in Actualitate/Administrație by
Banner

Unul dintre cei longevivi profesioniști în funcție, de la Consiliul Județean Dâmbovița, secretarul general al instituției, Ivan Vasile Ivanoff, a ieșit la pensie.

Anunțul a fost făcut de actualul președinte al CJ Dâmbovița, Corneliu Ștefan, pe pagina sa de facebook:

Sursa foto- Corneliu Ștefan/facebook

„O carieră desăvârșită, un adevărat profesionist, un om care a fost factorul de echilibru în activitatea Consiliului Judeţean din ultimii ani. Domnul Ivan Vasile Ivanoff încheie, la sfârșitul acestui an, o carieră de invidiat în funcția de Secretar General al Consiliului Judeţean Dâmboviţa. Îi mulțumesc pentru tot ceea ce a făcut în calitatea sa de Secretar General al Consiliului și consider că este un exemplu demn de urmat de toți cei care vor dori să ocupe o astfel de funcție. Vă suntem recunoscători!”

A scris Corneliu Ștefan.

Conform unui CV, publicat de Editura Bibliotheca (unde Ivan Vasile Ivanoff a publicat de-a lungul timpului) fostul, deja, secretar a CJ Dâmbovița, a avut o carieră de-a dreptul prodigioasă. Iată pe scurt cine este Ivan Vasile Ivanoff:

Sursa-CV Ivan Vasile Ivanoff, Editura Bibliotheca

Fiul lui Ivan şi Maria Ivanoff, din Vinţu de Jos. Şcoala primară şi gimnazială în comuna natală, apoi liceul teoretic din oraşul Cugir. Este absolvent al Facultăţii de Drept din cadrul Universităţii Bucureşti în 1979 fiind repartizat ca jurist la Întreprinderea de Strunguri Saro din Târgovişte unde îşi desfăşoară activitatea până în 1990. Din 1987 este preşedintele Asociaţiei Juris­consulţilor din judeţul Dâmboviţa. La revoluţie a fost ales de muncitorii din întreprindere preşedinte al organizaţiei FSN conducând întreprinderea până la 1 martie 1990 când se transfera la ziarul „Dâmboviţa” activând ca ziarist până în august 1990. Din august 1990 este numit în funcţia de secretar al Prefecturii judeţului Dâmboviţa. În 1992 trece ca secretar al judeţului Dâmboviţa unde activează şi în momentul de faţă. Este membru fondator al Fundaţiei „Stolnicul Cantacuzino” pentru crearea învăţământului superior în judeţul Dâmboviţa redactând nota de fundamentare a Hotărârii de Guvern privind înfiinţarea Universităţii de Stat „Valahia” din Târgovişte, în 1992; activează la această universitate în calitate de lector universitar doctor până în momentul de faţă. A militat împreună cu alţi târgovişteni la reînfiinţarea Arhiepiscopiei Târgoviştei. A făcut parte din Adunarea Naţional Biseri­cească participând la alegerea actualului Patriarh al Bisericii Ortodoxe Române pe Preafericitul Daniel. Este Preşedintele Crucii Roşii Dâmboviţa din 1990 până în prezent, fiind şi unul din reformatorii Crucii Roşii Române prin adoptarea Statutului acesteia, în 2002 la Liniile Directoare de la Geneva, girând, totodată funcţia de director interimar al Crucii Roşii Române în perioada 2003. În ce priveşte desăvârşirea studiilor a absolvit un master la ASE Bucureşti, în 2004, privind managementul administraţiei publice, un doctorat în drept, în 2004 la Facultatea de Drept Nicolae Titulescu din Craiova, înalte studii pentru funcţionarii publici la Institutul Naţional de Administraţie din Bucureşti în 2007 precum şi o serie de specializări în administraţia publică, în managementul reformei sociale [Portland State University USA 1998] şi o specializare în drept umanitar la Geneva în 2003. Mai este membru fondator al Fundaţiei „Crizantema de Aur”, al Fundaţiei „Mănăstirea Dealu – Curtea Domnească”, al Fundaţiei „Prietenii Curţii Domneşti”, al Institutului de Ştiinţe Administrative al României, este preşedintele Asociaţiei PAEM şi al Asociaţiei SARM. Membru al Societăţii Scriitorilor Târgovişteni (2007).

În următoarea perioadă postul de secretar al CJ Dâmbovița va fi ocupat de o persoană numită interimar. Postul urmează a fi scos la concurs.

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top