fbpx

Platformă de știri și opinii

Când vor fi redeschise restaurantele la Târgoviște. Anunț oficial

in Actualitate/Administrație/Economie by
Banner

La Târgoviște, ca și în multe alte orașe mari din țară, în continuare este în vigoare decizia ce prevede că restaurantele și barurile rămân închise, pentru public, atâta timp cât rata de incidență a cazurilor de îmbolnăvire cu noul coronavirus (SARS-CoV-2) este mai mare de 3 la mie. Cum în Târgoviște rata de incidență a cazurilor a scăzut, în ultimele două zile (din 24 decembrie) sub 3 la mie, mai mulți localnici au adresat întrebări Prefecturii Dâmbovița, cu privire la momentul în care va fi hotărâtă redeschiderea, pentru public, a barurilor și restaurantelor (în conformitate cu prevederile legale, adică la o capacitate redusă).

Într-o precizare la una dintre aceste întrebări, adresată pe pagina de facbook a Prefecturii Dâmbovița, reprezentanții Guvernului în teritoriu au precizat că:

“Pe data de 3 ianuarie 2021 se va emite o nouă hotărâre pentru Municipiul Târgoviște. Dacă indicii vor fi între 1,5 – 3/1000 locuitori, vor putea fi deschise( n.m.-restaurantele) la o capacitate de 30%.”

Precedenta hotărâre a Prefecturii Dâmbovița, prin care se stabilea că barurile și restaurantele de la Târgoviște rămân închise (pentru 14 zile) a fost luată în data de 19 decembrie, intrând în vigoare cu data de 20 decembrie, moment în care, la Târgoviște, rata de incidență a cazurilor era de 3,78 (348 de cazuri active).

Incidență cazuri Dâmbovița-25 decembrie 2020

În data de 25 decembrie incidența cazurilor, la Târgoviște, a scăzut la 2,92 la mie (269 de cazuri active), dar măsura de redeschiderii, eventual, la o capacitate de doar 30%, a barurilor și restaurantelor, nu va fi luată înainte de data de 3 ianuarie 2021.

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top