fbpx

Platformă de știri și opinii

Senatorul Titus Corlățean: “PSD nu va vota acest guvern!”

in Actualitate/Politică by
Banner

Senatorul Titus Corlățean, într-o conferință de presă a PSD Dâmbovița, a declarat că social democrații nu vor vota nicicând guvernul care se prefigurează.

Președintele executiv PSD Dâmbovița susține că social-democrații vor constitui o opoziție absolută, catalogând guvernarea liberală ca fiind ilegitimă, neconstituțională.

“PSD nu va vota acest guvern care se prefigurează, un guvern de coaliție, total ilegitim. Este o formulă lipsită de legitimitatea votului popular pe care un președinte al unora dintre români încearcă s-o impună, și e posibil s-o impună, într-un mod discreționar și neconstituțional.

PSD va vota împotriva acestui guvern și noi ne vom face datoria, vă anunț de pe acum, sub forma unei opoziții absolute, poziții totale împotriva unei guvernări ilegitime și care deja arată semne foarte serioase de slăbiciune prin lipsă de coeziune, prin tensiuni în interiorul celor care doresc să preia guvernarea fără a avea legitimitatea votului popular.

Nu întâmplător, astăzi, PSD nu se va prezenta la consultările organizate la Președinție pentru că nu reprezintă decât un exercițiu inutil, o farsă, și nu suntem de acord să participăm la această farsă.

Structurile Parlamentului se constituie, ne-am luptat și am reușit să obținem respectarea ponderii rezultate din configurația, din votul popular, pentru că au fost tentative ale USR-ului, în principal, USR-PLUS, de a prelua ilegal poziții câștigate prin vot de către PSD.

Am securizat votul cetățenilor români care a fost acordat Partidului Social Democrat.”, a declarat Titus Corlățean, senator PSD de Dâmbovița și președinte executiv PSD Dâmbovița.

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top