fbpx

Platformă de știri și opinii

Dep. Ionuț Vulpescu: “Un capitol se închide, altul se deschide!”

in Actualitate/Politică by
Banner

Ionuț Vulpescu a încheiat cu succes mandatul de senator și deschide un nou capitol în cariera sa politică, și anume preluarea mandatului de deputat pentru perioada 2020-2024.

Ionuț Vulpescu reprezintă Partidul Social Democrat Dâmbovița în Camera Deputaților, iar activitatea sa în Parlamentul României, în perioada 2016-2020, a însumat 55 de inițiative legislative, 37 de declarații politice, 45 de luări de cuvânt în plen și 5 moțiuni.

Fostul ministru al Culturii a militat pe parcursul mandatului de senator, alături de colegii social-democrați, nu doar pentru dezvoltarea domeniului cultural, ci pentru dezvoltarea tuturor domeniilor de interes național.

Demnitate este sentimentul cu care Ionuț Vulpescu a încheiat mandatul de senator și l-a preluat pe cel de deputat.

“Ultimele ore din mandatul de senator, amintiri pentru viitor. A fost un mandat plin. Pentru mine a fost o onoare să fiu senator al României. Pentru că, dincolo de orice, împreună cu colegii mei, am dat conținut <<statului social>> nu doar în domeniul culturii, ci și în alte domenii, la fel de importante pentru viața românilor. Cei care vin după noi nu pot invoca <<greaua moștenire>> decât dacă își construiesc în acest fel moștenirea.

Sper că, în timp, vom înțelege cu toții ce înseamnă să reprezinți, cu demnitate și determinare, interesele celor care te-au votat, să lucrezi în serviciul binelui comun. Un capitol se închide, altul se deschide.”, a scris Ionuț Vulpescu, deputat PSD de Dâmbovița, pe pagina sa de Facebook.

Sursa: Facebook Ionuț Vulpescu

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top