fbpx

Platformă de știri și opinii

Corneliu Ștefan prezintă bilanțul reușitelor PSD Dâmbovița din anul 2020

in Actualitate/Politică by
Banner

Corneliu Ștefan, președintele Partidului Social Democrat Dâmbovița și președintele Consiliului Județean Dâmbovița, într-o conferință de presă susținută la sediul PSD Dâmbovița, a făcut un bilanț al reușitelor organizației dâmbovițene a social-democraților pentru anul 2020.

Liderul PSD Dâmbovița a amintit despre rezultatele obținute la alegerile locale și la cele parlamentare și a subliniat faptul că echipa social-democraților dâmbovițeni a scris istorie anul acesta.

“Este un moment de bilanț al organizației PSD Dâmbovița, anul 2020 a fost pentru PSD Dâmbovița anul victoriilor, dar în primul rând anul transformărilor.

O spun cu toată responsabilitatea, aceste transformări din organizația PSD Dâmbovița, când împreună cu Titus Corlățean și cu Cristian Stan, și nu în ultimul rând împreună cu colegii noștri, am decis, în luna ianuarie a acestui an, să candidăm într-o echipă puternică pentru a transforma organizația PSD Dâmbovița, și am avut dreptate în acel moment, când am spus foarte clar că organizația PSD Dâmbovița nu este pe un drum corect.

Nu a fost o luptă ușoară, a fost o luptă foarte grea, a fost o luptă în interiorul organizației și vreau să vă aduc aminte asrăzi, la final de an, ce am spus și la începutul acestui an, este pentru prima dată când în organizația PSD Dâmbovița au avut loc alegeri între două echipe.

Această izbândă nu a fost a noastră, această izbândă nu a fost a echipei care a câștigat, această izbândă a fost a organizației PSD Dâmbovița.

Această izbândă a fost un răspuns la ceea ce își doreau dâmbovițenii. Schimbările produse în rândul organizației PSD Dâmbovița s-au văzut cel mai bine în rezultatele alegerilor din 27 septembrie, și nu în ultimul rând, din 6 decembrie.

PSD Dâmbovița s-a situat pe locul trei în regiunea Sud-Muntenia la alegerile locale, iar tot pe 27 septembrie, în județul Dâmbovița, PSD Dâmbovița a câștigat 63 de primari, majoritate în Consiliul Județean Dâmbovița și, nu în ultimul rând, președintele Consiliului Județean Dâmbovița.

La alegerile parlamentare, ne-am situat pe locul 4 la nivel național, cel mai bun loc pe care a putut să îl obțină organizația PSD Dâmvovița în istoria acestei organizații și, cum am spua îmainte de alegerile parlamentare și locale, s-a dovedit după alegerile parlamentare, din punct de vedere politic și în interiorul organizației PSD, și la nivel județean și la nivel național, noi, ca și echipă, am făcut istorie.

La alegerile parlamentare am obținut cinci mandate de parlamentari, un mandat de senator și patru mandate de deputat, și am arătat în tot anul 2020 că nu suntem adepții lucrurilor la jumătate. Am dorit să câștigăm, așa cum am promis dâmbovițenilor, alegerile locale, alegerile parlamentare, și le-am câștigat, iar la sfârșit de an vreau în primul rând să mulțumesc dâmbovițenilor pentru toată susținerea pe care ne-au acordat-o, vreau să mulțumesc colegilor mei din organizația PSD Dâmvovița și nu în ultimul rând, mulțumesc reprezentanților mass-media!

Le urez tuturor dâmbovițenilor multă sănătate, pentru că am trăit un an greu și din punct de vedere al sănătății, vreau să urez un an nou mai bun și anul 2021 să ne găsească sănătoși, în primul rând, mai uniți și, nu în ultimul rând, Dumnezeu să ne dea cele mai bune gânduri, atât pentru noi, cât și pentru comunitățile locale pe care le reprezentăm!”, a declarat președintele PSD Dâmbovița, Corneliu Ștefan.

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top