fbpx

Platformă de știri și opinii

Hotărâre CNSU: Zborurile din/spre Marea Britanie sunt suspendate (din 21.12.2020). Carantină pentru cine vine din Regatul Unit

in Actualitate/Sănătate/Social by
Banner

România interzice zborurile din și spre Regatul Unit. Decizia va intra în vigoare de luni, 21 decembrie 2020, de la ora 19.00 și este valabilă timp de 14 zile. Totodată, Marea Britanie și Irlanda de Nord au fost incluse pe lista din zona galbenă, cu risc crescut din cauza coronavirusului. Astfel, cei care vor veni din Marea Britanie în România vor sta în carantină timp de două săptămâni.

Aeroport Italia, după interzicea zborurilor către Marea Britanie

Comitetul Național pentru Situații de Urgență a adoptat în ședința de duminică, 20.12.2020, Hotărârea numărul 61 pentru aprobarea introducerii Regatului Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord pe lista
țărilor/zonelor/teritoriilor de risc epidemiologic pentru care se instituie măsura carantinei asupra persoanelor care sosesc în România din acestea și suspendarea zborurilor din și către Regatului Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord. 

Vezi hotărârea nr.61 a CNSU, mai jos:

Duminică, 20 decembrie, mai multe țări europene au decis suspendarea transportului aerian și feroviar către și din Marea Britanie după restricțiile dure impuse de premierul Boris Johnson din cauza transmiterii accelerate a noii tulpini de coronavirus pe  teritoriul Regatului. Noua tulpină a virusului se estimează că este cu 70% mai contagioasă decât virusul inițial.

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top