fbpx

Platformă de știri și opinii

Arhiepiscopia Târgoviștei: Faptele bune se înmulțesc cu ajutorul Bisericii

in Religie/Social by
Banner

Solidaritatea creștină se manifestă cu mai mare intensitate în aceste zile, în apropierea sărbătorii Nașterii Domnului, pentru a da mărturie despre viabilitatea și frumusețea principiilor Evangheliei lui Hristos.

Astfel, vineri, 18 decembrie 2020, cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop și Mitropolit Nifon, au fost oferite daruri, prin intermediul Sectorului Social-Filantropic al Arhiepiscopiei Târgoviștei, unor instituții sociale din județul Dâmbovița.

Acestea sunt: Căminul pentru persoane vârstnice ”Sf. Elena” din cadrul Direcției de Asistență Socială a Primăriei Târgoviște, Căminul pentru persoane vârstnice din cadrul Parohiei Eroilor din Târgoviște, Spitalul Judetean de Urgență din Târgoviște, Centrul de Recuperare și Reabilitare a Persoanelor cu Handicap de la Țuicani, Asociația ”Suflet pentru Oameni” din Racovița, Spitalul orășenesc Găești și Căminul de bătrâni din Pucioasa.

De altfel, Eparhia noastră susține de multă vreme aceste instituții filantropice. Darurile primite au constat din: 80 de pungi cu dulciuri, 214 lenjerii, 64 pilote, 330 kg detergent și 150 de pijamale. Aceste tip de activități vor continua în zilele ce urmează și în parohiile din cadrul Arhiepiscopiei Târgoviștei.

Sursa: Arhiepiscopia Târgoviștei

Banner

Ultimele stiri din Religie

Go to Top