fbpx

Platformă de știri și opinii

Corneliu Ștefan: “Guvernul PNL își bate joc, în continuare, de cetățenii județului Dâmbovița!”

in Actualitate/Administrație/Politică by
Banner

Corneliu Ștefan, președintele PSD Dâmbovița și președintele Consiliului Județean Dâmbovița, critică dur guvernul liberal deoarece, la ultima repartizare către primăriile dâmbovițene, numai 39 de administrații locale din cele 89 din județul Dâmbovița au primit bani pentru finanțarea cheltuielilor necesare asigurării activității de asistență socială și protecția copilului.

Corneliu Ștefan susține că mai mult de 40 de primării conduse de primari social-democrați au fost ocolite, iar acolo unde au fost primiți bani sumele sunt extrem de mici.

“Guvernul PNL nu se dezminte și își bate joc, în continuare, de cetățenii județului Dâmbovița.

La ultima repartizare către primăriile dâmbovițene, din 89, doar 39 de administrații locale au primit bani pentru finanţarea cheltuielilor necesare asigurării activităţii de asistenţă socială şi de protecţie a copilului.

Cu alte cuvinte, de ce ar avea nevoie de bani restul de 50 de primării din județul nostru?
Actualii guvernanți stau și se bat pe ciolanul puterii, iar persoanele cu handicap, bătrânii care au nevoie de ajutor sau copiii instituționalizați contează prea puțin. Ei își văd de luptele politice pentru funcțiile pe care, mai ales acum, demonstrează că nu le merită.

Primăriile, deja aflate în impas din punct de vedere financiar, au acum încă o problemă în plus: de unde vor scoate bani pentru asistența socială?

Mai mult decât atât! Liberalii au sărit de la plată mai mult de 40 din primăriile conduse de aleși ai PSD, iar acolo unde au dat bani, au dat la limita subzistenței. Îi pedepesc pe dâmbovițenii care au îndrăznit să nu-i voteze, pe cei care și-au dat seama ce hram poartă liberalii.
Nu mai au niciun pic de rușine!”, a scris Corneliu Ștefan pe pagina sa de Facebook.

Sursa: Facebook Corneliu Ștefan

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top