fbpx

Platformă de știri și opinii

CJD, pași importanți pentru derularea celui mai mare proiect de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată din Dâmbovița

in Actualitate/Administrație by
Banner

Cel mai mare proiect de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată din județul Dâmbovița, finanțat din bani europeni, merge mai departe.

S-au făcut deja documnetațiile pentru două loturi. Nu mai puțin de 52 de localități dâmbovițene vor beneficia de acest proiect.

Corneliu Ștefan, președintele Consiliului Județean Dâmbovița, într-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook, a declarat că deja se poate trece la etapa de întocmire a documentației pentru obținerea autorizațiilor de construire.

“Cel mai mare proiect cu fonduri europene, peste 322 de milioane de euro, merge înainte!
Astăzi, alături de vicepreședintele Consiliului Județean Dâmbovița, Luciana Cristea, arhitectul șef al județului, Teodor Bâte, și directorul Companiei de Apă Târgoviște Dâmbovița, Adrian Dumitru, am avizat documentațiile de urbanism pentru planurile de lucrări care prevăd “proiectare și execuție” în Proiectul Regional de Dezvoltare a Infrastructurii de apă și apă uzată din județul nostru.

Compania de Apă Târgoviște Dâmbovița poate întocmi de acum documentația tehnică pentru obținerea autorizațiilor de construire.
Luna trecută, au fost finalizate documentațiile pentru două loturi care prevăd realizarea de surse de apă, rezervoare, stații de clorinare, stații de pompare și aducțiuni în primele 17 localități din județul nostru. Valoarea acestor lucrări este de peste 16 milioane de euro.

Proiectul este unul uriaș, iar de acesta vor beneficia cetățenii din 52 de localități dâmbovițene și Consiliul Judeţean Dâmboviţa.”, a scris Corneliu Ștefan pe pagina sa de Facebook.

Sursa: Facebook Corneliu Ștefan

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top