fbpx

Platformă de știri și opinii

Probleme la serviciile Google. YouTube și Gmail au avut erori

in Actualitate by
Banner

Luni, 14 decembrie, serviciile Google au picat, iar nemulțumirile nu au încetat să apară. Utilizatorii au primit mesaje ce dădeau de înțeles că serviciul este indisponibil.

Gmail a trimis mesaje de tipul „We’re sorry but your account is temporarily unavailable”. Totodată, YouTube a trimis notificări precum „Something went wrong”.

Totuși, motorul de căutare Google a funcționat normal în mare parte. 2.270 de utilizatori au raportat erori.

Conform DownDetector.com aceste erori au afectat utilizatori din întreaga lume.

Când a venit vorba de YouTube, 54% dintre utilizatorii au spus că nu pot accesa această platformă, 42% nu puteau urmări videoclipuri, iar 3% nu se puteau loga.

La Gmail, procentul utilizatorilor ce nu se puteau loga a fost considerabil mai mare (75%), însă 15% au spus că nu pot accesa site-ul, iar 8% nu au primit mesaje.

În jurul orei 14:00 s-au înregistrat 5.760 de plângeri, din România, ce făceau referire la YouTube, iar Gmail a înregistrat 748 de astfel de nemulțumiri.

O parte negativă a acestor erori ale serviciilor Google a fost și blocarea platformei educaționale Google Classroom, iar din această cauză elevii nu au putut participa la orele online.

Din fericire, serviciile Google au revenit destul de rapid, după doar câteva zeci de minute. Astfel, în jurul orei 14:40, utilizatorii acestor servicii și-au putut continua activitatea folosind YouTube și Gmail.

Sursa: Digi24

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top