fbpx

Platformă de știri și opinii

Președintele CJD a vizitat baza de deszăpezire din Comișani. “Suntem pregătiți pentru iarnă!”

in Actualitate/Administrație by
Banner

Corneliu Ștefan, președintele Consiliului Județean Dâmbovița, a făcut o vizită la baza de deszăpezire din localitatea Comișani, luni, 14 decembrie.

În județul nostru există șase astfel de baze, iar SC Lucrări Drumuri și Poduri Dâmbovița, direcția care coordonează activitatea de deszăpezire, aparține de Consiliul Județean.

Președintele Consiliului Județean îi asigură pe dâmbovițeni că echipajele și utilajele sunt pregătite să intervină pe drumurile din județ pentru deszăpezire. Siguranța oamenilor este prioritară pentru administrația județeană.

“Suntem pregătiți pentru iarnă!
Astăzi am mers la Comișani, una din cele 6 baze ale Consiliului Județean Dâmbovița pregătite să intervină pentru deszăpezirea drumurilor județene.

Utilajele și echipamentele SC Lucrări Drumuri și Poduri Dâmbovița, direcție care aparține Consiliului, sunt gata să intervină pe drumurile județului acolo unde circulația se desfășoară în condiții specifice sezonului rece.

Materialele antiderapante sunt și ele asigurate, iar directorului general al S.C. LDP S.A., Andi-Constantin Radu, i-am cerut să fie pregătit, în orice moment, să acționeze astfel încât drumurile județene să nu fie blocate de posibilele căderi de zăpadă sau de formarea poleiului.

La munte, în acest week-end, s-a intervenit pentru deszăpezirea tronsoanelor DJ 713 de la km 6 până la Zănoaga și pe DJ 714 până la Dichiu, iar circulația se desfășoară în condiții de iarnă.

Îi asigur pe dâmbovițeni că voi depune toate eforturile necesare pentru ca, în acest sezon rece, să se circule în condiții de siguranță pe toate drumurile județene.”, a scris Corneliu Ștefan, președintele Consiliului Județean Dâmbovița, pe pagina sa de Facebook.

Sursa: Facebook Corneliu Ștefan

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top