fbpx

Platformă de știri și opinii

Ionuț Vulpescu (PSD): „Am votat în locul în care m-am născut, în Dâmbovița!”

in Actualitate/Politică by
Banner

Ionuț Vulpescu, candidat PSD Dâmbovița pentru Camera Deputaților, a votat duminică, 6 decembrie, la secția de votare din satul Dobra, localitatea sa natală.

Social-democratul a transmis ulterior un mesaj pe pagina sa de Facebook, mesaj în care susține că a votat pentru o echipă performantă:

„Am votat în locul în care m-am născut, în Dâmbovița.

Am votat cu emoție, la școala unde am învățat, în Dobra. E o lecție pentru mine, din două puncte de vedere. Primul, acela că politica este despre rădăcini. Al doilea, acela că acasă e întotdeauna locul față de care ai datoria, dar și chemarea, să (te) construiești.

Am votat din locul în care am înțeles pentru prima dată că democrația nu e despre capricii, ci despre alegeri. Din locul în care am descoperit că toate deciziile de viață au costuri și urmări, iar viața – măsurată în politică prin cicluri electorale – are un timp și un orizont mai mari decât ceasurile politice.

Am votat din locul în care am învățat că biserica, școala, entitățile statului nu sunt „aparate” impersonale, nici pure instituții, ci spații din care se orchestrează inimi și care dau tonul vieții înseși.

Am votat pentru o echipă performantă, care să scoată țara din criză și să combată guvernarea haotică și arbitrară la care am asistat în acest an pandemic.

Nimeni nu e de neînlocuit în lumea pe care o locuim. Dar fiecare are o putere unică de a schimba această lume. Petreceți ziua de azi cu gândul că singurul lucru de neînlocuit e, de fapt, tocmai capacitatea de a alege.”

Sursa: Facebook Ionuț Vulpescu

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top