fbpx

Platformă de știri și opinii

Revolut lansează versiunea web a aplicației

in Actualitate by
Banner

Revolut lansează versiunea web a aplicației pentru cei peste 13 milioane de utilizatori din Australia, Canada, Singapore, Elveția, Japonia, Statele Unite ale Americii și SEE (Spațiul Economic European).

Utilizatorii Revolut își pot verifica acum contul și prin intermediul unui browser de pe un laptop sau calculator.

Aplicația oferă mai multă siguranță datorită identificării cu doi factori (2FA), în cazul în care un utilizator și-a pierdut telefonul sau cardul.

Versiunea web oferă o vizibilitate completă asupra contului Revolut, a istoricului sau a tranzacțiilor. De asemenea, se poate bloca sau debloca un card și codul PIN.

Posesorii unui cont Revolut își pot alimenta contul prin transfer bancar, prin intermediul unui credit sau a unei cărți de debit, cu ajutorul serviciului Apple Pay, prin Browserul Safari.

Nikolay Storonsky, CEO și Fondator la Revolut, a declarat că “Accesul la conturi prin intermediul unui browser a fost una dintre cele mai cerute funcționalități din partea clienților noștri – suntem încântați că am construit o versiune web a aplicației care să fie sigură, comodă și la îndemâna tuturor atunci când au nevoie”.

Autentificarea în versiunea web este una simplă: utilizatorii accesează pagina securizată Revolut, apoi introduc numărul de telefon și urmează pașii indicați pe ecran.

Oficialii Revolut au ținut să precizeze că ar fi bine ca utilizatorii să verifice adresa aplicației web, deoarece aceasta este una singură ce va fi folosită întotdeauna: https://app.revolut.com/start .

„Te rugăm să verifici întotdeauna dacă link-ul către care ești trimis sau pe care încerci să-l accesezi, pentru a te conecta la versiunea web a aplicației, este link-ul menționat mai sus – dacă acesta diferă, este posibil să fie vorba de o escrocherie”, au mai declarat oficialii.

Sursa: Playtech

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top