fbpx

Platformă de știri și opinii

Dâmbovița: În ultima săptămână (27 nov. – 3 dec.) cel mai mic număr de infectări (covid 19), începând din octombrie

in Actualitate/Sănătate by
Banner

Conform unei analize, furnizate de Prefectura Dâmbovița, în județ, în saptămâna 27 noiembrie-3 decembrie, a fost înregistrat cel mai mic număr de cazuri noi de îmbolnăvire cu noul coronavirus, din Dâmbovița, din ultima lună și jumătate.

În perioada 27 noiembrie-3 decembrie, la nivelul județului Dâmbovița au fost înregistrate 964 de cazuri noi, de îmbolnăvire, fiind pentru prima dată, după 30 octombrie, când sunt înregistrate mai puțin de 1000 de cazuri noi (într-o săptămână).

Conform analizei furnizate de Prefectura Dâmbovița, cele mai multe cazuri, de până acum (în perioada de epidemie), au fost în luna noiembrie 2020, creșterea numărului de cazuri fiind de-a dreptul exponențială, comparat cu luna august, spre exemplu. În ultima lună de vară, în Dâmbovița, numărul de cazuri noi, dintr-o săptâmână, nu a depășit 240. După data de 14 septembrie, numărul de cazuri a explodat (după debutul anului școlar). O altă creștere se remarcă, în Dâmbovița, după data de 30 octombrie, moment de la care cazurile (săptămânale) au depășit suma de 700, în județul Dâmbovița.

În ultima săptâmână (27 noiembrie-3 decembrie) este pentru prima dată când numărul de cazuri scade. Județul Dâmbovița a coborât, dealtfel, în 4 decembrie, la o incidență de sub 3 la mie, pentru prima dată după aproape 6 săptâmâni.

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top