fbpx

Platformă de știri și opinii

CFR Cluj, egal cu ȚSKA Sofia. Ardelenii, obligați să câștige în Elveția

in Sport by
Banner

Primul meci fără Dan Petrescu pe banca tehnică a fost unul dificil pentru CFR Cluj. ȚSKA Sofia a atacat mai mult pe stadionul “Dr. Constantin Rădulescu”, însă ardelenii au obținut în cele din urmă un punct (0-0), au fost ajutați și de AS Roma (3-1 vs Young Boys Berna) și vor merge în Elveția cu speranța calificării în 16-imile Europa League.

  • Pentru a se califica în 16-imi, ardelenii au nevoie de o victorie pe terenul celor de la Young Boys Berna. Partida are loc joi, 10 decembrie, de la ora 19:55.
  • Echipa clujeană a fost condusă de pe bancă de Marius Bilaşco, după ce Dan Petrescu s-a despărţit luni de CFR.

Rezultatele de joi:

CFR Cluj vs ȚSKA Sofia 0-0

AS Roma vs Young Boys Berna 3-1
Au marcat: Borja Mayoral ’44, Calafiori ’59, Dzeko ’81 / Nsame ’34

Clasament:
1. AS Roma 5 meciuri (12-2 golaveraj) 13 puncte

2. Young Boys 5 (7-6) 7

3. CFR Cluj 5 (3-8) 5

4. ŢSKA Sofia 5 (0-6) 2.


Declarații la finalul partidei:

Cred că ne-am pierdut puţin din încredere, veneam după patru eşecuri, dar sper ca acum să ne fi revenit. S-a văzut că suntem o echipă matură, unită, sper să ne revenim. Noi trebuia să câştigăm, indiferent de rezultatul de la Roma. Ne jucăm şansa la Young Boys, cred că putem scoate o victorie acolo şi să ne calificăm. Am fost într-o pasă proastă, dar sper că am trecut de aceasta cu meciul ăsta. Nu-i plăcut că a plecat Mister, era frumos dacă am fi câştigat, să-i fi dedicat victoria. Dar asta este viaţa antrenorului”, a declarat Bălgrădean la Digisport.

Au evoluat echipele:

CFR Cluj: Bălgrădean – Susic, Manea, Burcă, Camora – Chipciu, Djokovic – Rondon, Păun (Carnat ’75), Pereira (Deac ’61) – Debeljuh. Antrenor: Marius Bilaşco
ŢSKA Sofia: Busatto – Antov, Mattheij, Zanev – Vion, Youga, Geferson, Carey – Sankhare (Tiago Rodrigues ’78), Sowe, Yomov (Henrique ’77). Antrenor: Bruno Akrapovic.

Banner

Ultimele stiri din Sport

Go to Top