fbpx

Platformă de știri și opinii

Fostul mare tenor, Florin Georgescu, a devenit director al Centrului Județean de Cultură Dâmbovița

in Actualitate/Administrație/Cultură by
Banner

Începând de astăzi ( 3 decembrie), fostul mare tenor Florin Georgescu a preluat conducerea Centrului Județean de Cultură Dâmbovița, instituție subordonata CJ Dâmbovița. Anunțul a fost făcut de președintele CJ Dâmbovița, Corneliu Ștefan, pe pagina sa de facebook.

Postare facebook Corneliu Ștefan

“Renumitul tenor, Florin Georgescu, este de astăzi directorul Centrului Judetean de Cultura Dâmbovița. Ne bazăm pe experiența acumulată de acesta de-a lungul carierei sale și așteptăm ca viața culturală dâmbovițeană să fie cel puțin la fel de animată ca și până acum. Nu în ultimul rând, îi mulțumesc fostului director al Centrului Județean de Cultură Dâmbovița, Ionuț Lăscaie, pentru munca depusă și reușitele sale care, în ultimii ani, au revigorat activitățile instituției.” A anunțat președintele CJ Dâmbovița.

Florin Georgescu s-a mutat în comuna natală Pietroșița, dupa ce și-a încheiat cariera artistică. La câțiva ani distantă după ce a revenit în Dâmbovița natală acesta a intrat și în politică, în 2016, atunci când a obținut un post de consilier județean, în Dâmbovița, pe lista PSD.

În 2016, la momentul intrării în politică acesta declara că:

Sursa foto- Florin Georgescu/facebook

“Nu am intrat aici în politică pentru a face politică, ci pentru a face bine oamenilor şi locurilor unde am fost crescut, educat. Este o mare plăcere. Eram tânăr şi visam că după ce termin cu activitatea artistică vreau să devin primar la Pietroşiţa, dar când am văzut ce probleme sunt, iar acolo îţi trebuie într-adevăr tinereţe, am zis mai bine mă ocup tot de partea artistică. M-am rupt total de Bucureşti de dragul de a fi aici. Visam în tinereţe, în turneele mele, că abia aştept să mă retrag acasă. Şi uite a venit momentul şi îmi face plăcere că sunt în Dâmboviţa şi repet nu am făcut-o strict politic, am făcut-o să ajut, să fiu de folos oamenilor din judeţul Dâmboviţa”, 

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top